Засідання Комітету з програмних питань Національної ради з питань протидії ТБ та ВІЛ/СНІДу

27 квітня 2021 року 633
27 квітня відбулось чергове онлайн засідання Комітету з програмних питань Національної ради з питань протидії ТБ та ВІЛ/СНІДу під головуванням 
Kuvshynova Evgeniya, на порядку денному якого були такі питання:
1.  Екатерина Мангатова
 "Про стан впровадження заходів, націлених на підвищення якості послуг, які надаються НУО за кошти державного бюджету в рамках Плану переходу (План 20-50-80)".
2. Larisa Getman
 "Погодження Національного стратегічного плану по усуненню ризиків, пов’язаних з поширеністю COVID-19, спрямованих на забезпечення безперервності послуг з ВІЛ-інфекції".
3. Олексій Загребельний
 "Про впровадження заходів зменшення шкоди серед ЛВІН в установах виконання покарань ДКВС України".
4. Andrii Chernyshev
 "Про формування політико-правової позиції щодо стану та перспектив реалізації у 2021 році блоку заходів, спрямованих на ЧСЧ, відповідно до Стратегічного плану з комплексної відповіді на бар’єри з прав людини. для доступу до послуг з профілактики і лікування ВІЛ та ТБ на 2019–2022 рр.".
5. Anton Basenko & Irina Ivanchuk
 "Про результати впровадження програм замісної підтримувальної терапії: ключові досягнення та поточні виклики".
6. Olena Stryzhak
 "Про результати впровадження інструменту «Моніторинг насильства серед жінок, які живуть з ВІЛ, в програмах профілактики, догляду та підтримки у зв’язку з ВІЛ».
7. Iana Terleieva
 "Про утворення Робочої групи з питань забезпечення стійкості програм протидії туберкульозу в умовах COVID-19 (на виконання рішення Комітету від 24.02.2021 року)".
8. Roman Gailevich
 "Про підготовку України до Зустрічі високого рівня зі СНІДу в рамках Генеральної Асамблеї ООН та розробка національних рекомендацій щодо нової Політичної декларації".
 
Зі всіма презентаціями та іншими документами можна ознайомитись, перейшовши за посиланням:

Інформаційні матеріали Повний перелік