Робоча нарада з питань впровадження Державної стратегії у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та вірусним гепатитам

25 березня 2021 року 476
25 березня відбулась он-лайн робоча нарада з представниками Регіональних рад з координації дій у відповідь на поширення туберкульозу та ВІЛ-інфекції, присвячена впровадженню Державної стратегії у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та вірусним гепатитам.
 
Про взаємодію між Комітетом з регіональної політики Національної ради з радами регіонального рівня, включаючи візити до регіонів говоила Інна Драганчук, заступниця Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, голова Комітету з регіональної політики.
Про приоритети роботи на 2021 рік та про їх інтеграцію в річні плани регіональних рад говорив Ігор Кузін, заступник Генерального директора ЦГЗ.
Любов Кравець, від секретаріату Національної ради представила механізми, методи та процедури, які повинні застосовуватися регіональними координаційними радами для залучення до їхньої роботи представників ключових груп з урахуванням рекомендацій Глобального фонду, зокрема з урахуванням недопущення конфліктів інтересів.
 
Також Директором Київської міської клінічної лікарні №5, Віталієм Казекою був представлений досвід роботи Київської міської координаційної ради щодо впливу COVID-19 на доступність і якість сервісних послуг, які надаються уразливим до ВІЛ групам населення.

Інформаційні матеріали Повний перелік