Конференція 2021 «РrЕР: За межами звичайного захисту»

08 червня 2021 року 635
 
Три насичені дні із 13:00 по 17:00 разом з українськими та міжнародними спікерами у розмовах та дискусіях про PrEP!
Ось тут повний матеріал: https://bit.ly/2SmH8QS
 
Доконтактна профілактика ВІЛ (ДКП) — це прийом антиретровірусних препаратів для зниження ризику інфікування ВІЛ. Англійською це називається pre-exposure prophylaxis (PrEP), що також часто використовують і в нашому мовному полі.
PrEP є додатковим до бар’єрної контрацепції методом профілактики для людей, які мають високий ризик інфікування ВІЛ. Разом із презервативами людина, яка приймає PrEP, має понад 99% захисту від передавання ВІЛ статевим шляхом. PrEP приймають перорально. https://prep.phc.org.ua
 
Конференція саме про PrEP: про те, що це таке, як його можна вживати, як просувати використання PrEP, які труднощі можуть з’являтися на шляху у громадських організацій та соціальних працівників, як боротися зі стигмою тощо. Розклад (українською та англійською мовами) можна переглянути за посиланням: https://bit.ly/3pwBacF
 
А взагалі завітайте на сайт — там є більше інформації про розклад та спікерів: https://prep-conference.phc.org.ua/
 
💙
Долучитися до перегляду конференції можна на Facebook-сторінці та на YouTube-каналі Центру громадського здоров’я, а також на сайті конференції. Саме там буде пряма трансляція. Ви завжди можете підготувати завчасно питання до спікерів та поставити їх у коментарях до відео.
 
Найвідоміші профільні експерти з усього світу, найкращі міжнародні та національні практики — протягом трьох днів, 9-11 червня. Подія буде цікава медичним і соціальним працівникам, науковцям та громадським діячам.
Не зволікайте, тисніть https://prep-conference.phc.org.ua/6/
 
☝ Для медичних працівників є можливість отримати сертифікат, зареєструвавшись через систему Medata: https://bit.ly/3g3Eojk
 
Щорічно в Україні проводиться близько 2,5 млн тестів на антитіла до #ВІЛ. Щомісяця тисячі людей дізнаються про те, що вони мають вірус імунодефіциту людини. Саме для зниження ризику інфікування ВІЛ був створений #PrEP — доконтактна профілактика ВІЛ.
Доконтактна профілактика ВІЛ є безкоштовною в Україні та доступною для всіх людей, які мають високий ризик інфікування ВІЛ. Це сучасний метод профілактики, який у поєднанні із бар’єрною контрацепцією та регулярним тестуванням забезпечує захист від ВІЛ більше, ніж на 99%.
ℹ️ Конференція відбувається онлайн, 9-11 червня, з 13:00 по 17:00. Долучитися до перегляду конференції можна на сторінці Конференція 2021 «РrЕР: За межами звичайного захисту» та на YouTube-каналі Центр громадського здоров’я України, а також на сайті конференції.
 
Посилання на трансляцію українською мовою: https://youtu.be/qp1ZjpANsRo
 
Посилання на трансляцію англійською мовою: https://youtu.be/w9HTmY-RY90
 
Джерело: Центр громадського здоров'я України

Інформаційні матеріали Повний перелік