Артеріальна гіпертензія. Актуальні питання профілактики та запобігання розвитку гіпертонічної хвороби та її ускладнень в практиці сімейного лікаря (запис вебінару)

28 жовтня 2020 року 644

       28 жовтня 2020 року, на виконання Плану основних організаційних заходів Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) на жовтень 2020 року в рамках циклу вебінарів «Простір громадського здоров'я», Центр спільно з Національною академією медичних наук України за підтримки Всесвітньої Ліги Гіпертонії (World Hypertension League), з нагоди Всесвітнього дня боротьби  з гіпертонією та Всесвітнього дня боротьби з інсультом, відбувся  вебінар для лікарів на тему: «Артеріальна гіпертензія. Актуальні питання профілактики та запобігання розвитку гіпертонічної хвороби та її ускладнень в практиці сімейного лікаря».

Програма вебінару:

  1. «Принципи діагностики та лікування артеріальної гіпертензії», доповідач: Міщенко Лариса Анатоліївна, доктор медичних наук, професор, завідувачка відділенням гіпертонічної хвороби ДУ «ННЦ Інститут кардіології ім. акад. М.Д. Стражеска» НАМН України;
  2. «Проблема оптимального вибору комбінацій антигіпертензивних препаратів для стартової терапії хворих на артеріальну гіпертензію», доповідач: Коваль Сергій Миколайович,  доктор медичних наук, професор, завідувач відділом артеріальної гіпертензії  та профілактики її ускладнень ДУ «Національний інститут терапії імені Л.Т.Малої НАМН України».

      Захід відбувся на платформі Zoom

 

Інформаційні матеріали Повний перелік