XVI звітно-виборча Конференція Київської міської організації Товариства Червоний Хрест України

29 Вересня 2020 року 333

29 вересня було проведено XVI звітно-виборчу Конференцію Київської міської організації Товариства Червоний Хрест України, де було підбито підсумки останніх 5-и плідних років роботи організації у столиці, тісного співробітництва з партнерами, зокрема Департаменту соціальної політики КМДА, Головного управління ДСНС України у м.Києві, Головного управління патрульної поліції м. Києва, Мережі центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді м. Києва, КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва" та Київського міського центру громадського здоров'я.
Було переобрано Голову організації Татьяну Гоенко та членів Правління, до складу якого увійшла директорка КМЦГЗ Олена Лукашевич, яка зазначила: «Уже не перший рік триває тісна співпраця з Товариством Червоний Хрест України, було проведено разом чимало заходів, націлених на профілактику, раннє виявлення захворювань та покращення здоров’я громади Києва різного віку. Сьогоднішня подія стала черговим кроком до укріплення зусиль щодо збереження здоров’я населення, запобігання хворобам та збільшення тривалості життя».
У ході роботи звітно-виборчої конференції було також обговорено нагальні питання щодо зосередження допомоги людям похилого віку, інвалідам та іншим соціально незахищеним категоріям киян. Також було заслухано звітну доповідь голови Тетяни Гоєнко. Учасники конференції визнали її роботу під час головування тією, яка заслуговує поваги та одноголосним рішенням переобрали, з чим пані Тетяну щиро вітаємо.

     

Інформаційні матеріали Повний перелік