Основи здорового та безпечного харчування у період свят (запис лекції)
05 січня 2021 року 577Основи здорового та безпечного харчування у період свят
Зазвичай, святкові дні неабияк впливають на наш раціон харчування. У цей період ми часто вживаємо надмірну кількість солодкої, жирної та смаженою їжею. Також під час Новорічно-Різдвяних свят на деяких кухнях накопичується багато приготованих, але нез'їдених страв. Для того, щоб не зіпсувати собі та близьким здоров'я, не наразитися на небезпеку вживання несвіжих страв, слід дотримуватися основних правил здорового харчування.
Поговоримо про те, як варто зберігати продукти та готові страви, як готувати безпечно, яких правил харчування потрібно дотримуватися, щоб свята не тільки пройшли без ускладнень для здоров'я, але й додали нам здорових звичок у харчуванні.
Цим та іншим питанням 05.01.2021 року і була присвячена відеолекція фахівця Київського міського центру Громадського здоров’я, к.мед.н. Отто Стойка
Інформаційні матеріали Повний перелік
-
COVID-19: оперативна інформація станом на 13/07/2021
13.07.2021 стаття 599 -
COVID-19: оперативна інформація станом на 12/07/2021
12.07.2021 стаття 547 -
COVID-19: оперативна інформація станом на 11/07/2021
11.07.2021 стаття 563 -
COVID-19: оперативна інформація станом на 10/07/2021
10.07.2021 стаття 504 -
COVID-19: оперативна інформація станом на 09/07/2021
09.07.2021 стаття 543