Обговорення презентація результатів  дослідження «Індекс Стигми ЛЖВ – Київ»

23 лютого 2021 року 480

23 лютого відбулось обговорення в рамках онлайн презентації результатів дослідження «Індекс Стигми ЛЖВ. 2.0. – Київ.2020». В зустрічі взяли участь майже 50 учасників, які представляють 100%Життя Київський Регіон, ЮНЕЙДС, МОП, ЦГЗ, КМЦГЗ, Київський міський центр профілактики та боротьби зі СНІДом, організації громадянського суспільства, включаючі організації ключових спільнот.

За словами пані Олени Святюк, за 9 років роботи 100%Життя Київський Регіон багато зробив для подолання стигми та дискримінації, тільки за минулий рік організація вела більше 10 справ щодо порушення прав людей, які живуть з ВІЛ.
Пан Раман Гайлевич, директор ЮНЕЙДС в Україні наголосив на тому, що подолання стигми і дискримінації є однією з цілей стратегії ЮНЕЙДС Fast track, яку знають не так добре як цілі 90 90 90, але без виконання якої не можливий прогрес у подоланні епідемії. Він також зазначив, що самому інструменту Індексу Стигми, вже більше 10 років, він постійно оновлюється та дозволяє отримувати вкрай необхідну інформацію для планування відповідних програм.
 
Результати дослідження представила пані Наталія Булига, канд. соц. Наук, «Соціоконсалтинг»
Модератором зустрічі виступила консультант ЮНЕЙДС з Fast Track пані Наталія Салабай.

Інформаційні матеріали Повний перелік