Актуальні питання профілактики та лікування цукрового діабету в практиці сімейного лікаря, як одного з ключових факторів ризику ускладнень при COVID-19 (Запис вебінару)

19 листопада 2020 року 460

18 листопада 2020 року, на виконання Плану основних організаційних заходів Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) на листопад 2020 року в рамках циклу вебінарів «Простір громадського здоров'я», #КМЦГЗ спільно з Національною академією медичних наук України провів вебінар для лікарів первинної медико-санітарної допомоги та консультативно-діагностичних центрів м. Києва на тему: «Актуальні питання профілактики та лікування цукрового діабету в практиці сімейного лікаря, як одного з ключових факторів ризику ускладнень при COVID-19».

Програма вебінару:

1. «Цуковий діабет тип 2 - цікаві сучасні факти про харчування»,
(доповідач: Птушкіна Д.О., лікар-дієтолог, гастроентеролог ДУ «Інститут гастроентерологіїї НАМН України»);
2. «Доклінічна діагностика цукрового діабету 1 типу та алгоритми застосування вітаміну D3 у дітей та підлітків на різних стадіях прогресії захворювання, (доповідач: Попова В.В., д.мед.н., завідувач відділу профілактичної діабетології ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин ім.В.П.Комісаренка НАМН України»);
3. «Цукровий діабет 2 типу у дорослих», (доповідач Микитюк М.Р., д.мед.н., професор, заступник директора з наукової роботи ДУ «Інститут проблем ендокринної патології ім. В.Я. Данилевського НАМН України»)

Захід відбувся на платформі Zoom

 

Інформаційні матеріали Повний перелік